Bahatost Stanivukovića i njegovih saradnika

Dok sa jedne strane Draško Stanivuković koristi djecu za svoju ličnu promociju, s druge strane njegovi aktivisti automobilima blokiraju djeci tranzit. Zbog ovakvog neodgovornog ponašanja najbližih Stanivukovićevih saradnika šetači i stanovnici Ulice Gavrila Principa obratili su se našem portalu.


„Danas su nam ljudi bliski gradonačelniku Drašku Stanivukoviću blokirali prolaz jer su svoje automobile parkirali duž trotoara kojim prolazimo mi i naša djeca. Pravila za ove ljude izgleda da ne važe. Oni očigledno mogu da se parkiraju gdje žele. Jedina nam je opcija da siđemo na kolovoz kako bi prošli pored njihovih limuzina. Djeca su izložena opasnosti zbog ovih nesavjesnih ljudi“, kaže mještanka ovoga naselja.


Da stvar bude još gora komunalna služba prolazi, ne reaguje, niti kažnjava.Stanivuković u javnost šalje jednu sliku, a u stvarnosti je sasvim druga priča.
Danas je gradonačelnik zajedno sa svojim saradnicima i aktivistima posjetio FK „Naprijed“ i dok su svi zajedno učestvovali u akciji „Čisto lice našeg grada“ i sadili cvijeće za potrebe marketinga, njihovi automobili su satima bili nepropisno parkirani i stanovnicima otežavali prolaz.