Autobusi mijenjaju trase: Obustava saobraćaja zbog održavanja Bogojavljenske litije

Zbog održavanja Bogojavljanske liturgije, u sklopu koje je predviđeno kretanje svečane litije od Sabornog hrama Hrista Spasitelja do Gradskog mosta, sutra od 11 do 14 časova biće obustavljen saobraćaj u više ulica.


Saobraćaj će biti obustavljen u Ulici Kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Ulice Aleja Svetog Save do Bulevara cara Dušana, u Ulici Marije Bursać, na dijelu od Kninske do Kralja Petra I Karađorđevića, u Bulevaru cara Dušana, na dijelu od Ulice Kralja Petra I Karađorđevića do Ulice Đure Daničića, kao i u ulici Teodora Kolokotronisa, na dijelu od Bulevara cara Dušana do Ulice Patra.


Saobraćaj će biti obustavljen i u Ulici Patra, na dijelu od Ulice Kralja Petra I Karađorđevića do Ulice Mirka Kovačevića, Isaije Mitrovića, na dijelu od Ulice kralja Petra I Karađorđevića do Ulice Patre, te u ulicama Makarija Sokolovića, Slavka Rodića, Ljupka Račića, Braće i sestara Kapor i 22. aprila.


Takođe, za vrijeme trajanja obustave saobraćaja doći će do izmjene trasa autobusa koji voze na linijama 1, 6, 7, 8, 13 B, 3, 9, 10, 13, 13A, 13C, 9 B, 13P, 17, 14, 20, 39, 39A i 12.