top of page

Aulić: Razumljiva je nervoza onih za koje više ne postoji dostojanstven izlaz

Član Glavnog odbora SNSD-a Saša Aulić rekao je da je nervoza PDP razumljiva, jer su duboko zagazili na teren iz kojeg više ne postoji dostojanstven izlaz.Reagujući na pitanje potpredsjednika PDP-a Igora Crnatka upućeno SNSD-u zbog čega su nervozni, ako, kako kaže, nisu krali na izborima, Aulić je rekao da ne razumije o kakvoj nervozi govori Crnadak.


- Ako misli da smo nervozni zbog toga što njegova stranačka koleginica otvoreno govori o političkim pritiscima i vezama PDP-a i CIK-a - nismo, jer smo to znali i ranije - istakao je Aulić i poručio da su ovih dana nervozni samo oni kojima je narod na izborima po ko zna koji put uskratio povjerenje, pa su sada prinuđeni da se oslone na nezakonito djelovanje svojih stranačkih kolega iz CIK-a.


- Nervozni su samo oni kojima jedino preostaje očajnička nada da će uz njihovu pomoć uspjeti nekako da prekroje jasno izraženu izbornu volju naroda. Nervozni su oni kojima su montirani video-zapisi sa lažnim glasačkim listićima krunski dokaz za navodnu izbornu krađu kojom kamufliraju sopstveni izborni poraz - istakao je Aulić.


On je dodao da je njihova nervoza stoga razumljiva, jer su duboko zagazili na teren iz kojeg više ne postoji dostojanstven izlaz.


- I smiješno je da o tome govori baš Crnadak, koji je toliko vjerovao u izborni rezultat, da se blagovremeno i za svaki slučaj evakuisao na vrh kompenzacione liste - rekao je Aulić.

bottom of page