top of page

Aulić: Krajnje vrijeme da Trivićeva prestane sa javnim brukanjem

Član Glavnog odbora SNSD-a Saša Aulić izjavio je da je krajnje vrijeme da Јelena Trivić nauči osnove predstavničke demokratije i prestane sa javnim brukanjem.


,,Na narod i narodnu volju se možete pozivati isključivo u onoj mjeri u kojoj vam je isti taj narod ukazao podršku, koja je u slučaju Trivićeve i cijele opozicije bila i ostala manjinska. Suprotstavljati Milorada Dodika s jedne, i narod koji mu punih 16 godina ukazuje povjerenje s druge strane, može samo neko ko je o demokratiji učio na opskurnim kursevima zapadnih fondacija'', rekao je Aulić za Srnu reagujući na izjavu Trivićeve da nije pitanje ko će biti predsjednik nego, kako kaže, hoće li se živjeti u pravnoj ili mafijaškoj Srpskoj.


Aulić je rekao da je i te kako važno ko je predsjednik, jer od tog izbora zavisi hoće li se nastaviti živjeti u slobodnoj ili u okupiranoj Republici Srpskoj.

,,Licemjerno je da se na pravnu državu poziva Trivićeva koja podržava brutalno gaženje svih mogućih pravnih normi koje trenutno sprovodi CIK. Da joj je stalo do pravne države, a ne isključivo do vlasti, onda ne bi srdačno primala nelegalnog Kristijana Šmita, koji je najveći uzurpator pravne države i saučesnik u pokušaju prekrajanja izborne volje građana Srpske'', istakao je Aulić.


On je ocijenio da je zato pozivanje Trivićeve na pravnu državu lažno, baš kao i aktuelna postizborna haranga koju sprovodi zajedno sa svojim stranim mentorima.

bottom of page