top of page

Aulić: Građani Srpske najtačnije su se prebrojali 2. oktobra

Član Glavnog odbora SNSD-a Saša Aulić istakao je da je besmisleno prebrojavati se na protestima i po ulici, jer su se građani Republike Srpske najtačnije prebrojali 2. oktobra i podršku dominantno ukazali SNSD-u, Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović."Protesti su legitimno sredstvo u svakom demokratskom društvu, pa tako i u Republici Srpskoj. Ali, uzalud je očekivati da bilo kakvi protesti mogu derogirati jasno izraženu volju naroda na izborima, što očigledno priželjkuju izborni gubitnici i postizborni luzeri iz SDS-a i PDP-a. Priča o izbornoj krađi je besmislena koliko i politička egzistencija onih koji je svake izbore koriste kao alibi", naglasio je Aulić za Srnu.


Aulić je ukazao da je Jelena Trivić, nakon usiljenog proglašenja izborne pobjede, a zatim naprasnog vrištanja o izbornoj krađi, na dobrom putu da se obruka više nego prethodni samoproglašeni predsjednik Vukota Govedarica, što je doskora izgledalo kao nemoguća misija.


On je podsjetio da je "Govedarica nedugo zatim završio uhljebljen u Vijeću naroda Republike Srpske, a zatim i na kandidatskoj listi za odbornika u Skupštini opštine Gacko".


"Kako će u političkom smislu završiti Trivićeva, nakon što joj politički lešinari poput Milana Radovića i Branislava Borenovića iscijede posljednji atom političkog kredibiliteta, na njenu žalost, možemo jasno naslutiti", poručio je Aulić.

bottom of page