top of page

Arsenić zgrožen ponašanjem Gradske uprave: Kako vas nije sramota (FOTO)

Predsjednik Udruženja "Banjalučka lasta" Igor Arsenić, oglasio se saopštenjem za javnost, rekavši da je zgrožena ponašanjem gradonačelnika i Gradske uprave Banjaluka.On je naveo da je nakon dvije godine dobio poziv od Gradske uprave da dođe po ugovore, u kojima se sramno navodi, da oni, kao Udruženje koje se izdržava od sponzora, obavežu da Gradu poklone izgrađenu skakaonicu i da se odreknu bilo kakvih prava na istu.


"Važno saopštenje za javnost‼️

Poštovani Banjalučani, dragi prijatelji i dobri moji skakači.


Već tri godine se trudimo i pokušavamo da napravimo nešto lijepo za naš Grad. Od samog početka nisam želio da izlazim u javnost i obavještavam Vas o problemima sa kojima se susrećemo, ali je sada došao trenutak da se i o tome javno izjasnim.


Od samog početka smo žrtve političkih igranki.


Od samog podnošenja zahtjeva za građevinsku dozvolu pa do danas smo konstantno opstruisani i obmanjivani od strane Grada i Gradske uprave.


Naime, nakon dvije godine od podnošenja zahtjeva za građevinsku dozvolu upriličen nam je prijem kod gradonačelnika u aprilu ove godine. Međutim, cijelo ljeto je proteklo bez realizacije bilo kakvih radnji, dok su nam u međuvremenu stalno obećavali da će skakaonica biti izgrađena ove godine.


Danas, nakon zavlačenja koje traje dvije godine pozvan sam od strane Gradske uprave da dođem po ugovore kojima se mi kao neprofitabilno udruženje, koje se izdržava isključivo od sponzora, a besplatno trenira veliki broj omladinaca, obavežemo da poklonimo Gradu izgrađenu skakaonicu i da se odričemo bilo kakvih prava na istu?!


Ovim putem pitam Grad Banjaluku i Gradsku upravu kako ih nije sramota da nam na kraju ljeta, iako nam je više puta obećano da će sve biti gotovo u toku sezone, ponude ugovore u kojima mi njima poklanjamo skakaonicu, koju sad ne možemo ni da sagradimo jer je ljeto na izmaku i sezona skokova je završena.


Ovim putem se izvinjavam svim skakačima, mladim sportistima i svim Banjalučanima, koji su imali želju da sa nama treniraju, skaču i provedu kvalitetno vrijeme u sportu što nismo svaki vikend trenirali jer smo se nadali davno obećanoj skakaonici.


Ovim putem želim da se zahvalim svima koji podržavaju naše Udruženje i da uputim kritike Gradu i Gradskoj upravi zbog neozbiljnosti.Sportski pozdrav!", naveo je u saopštenju Igor Arsenić, predsjednik Udruženja.

bottom of page