top of page

Arčenje novca građana u režiji Nebojše DrinićaJavne nabavke u gradu Banjaluka postale su savršen izgovor za sticanje materijalne dobiti počevši od gradonačelnika Draška Stanivukovića pa do njegovih partijskih kolega poput PDP-ovog Nebojše Drinića.Kako saznajemo, putem javne nabavke ovaj put korist je po dobrom starom običaju kada je Drinić u pitanju ostvarila firma "LANACO, a sa kojom pomenuti odavno "šuruje".


Kako je navedeno za javnu nabavku: "Nabavka napredne telefonske centrale za potrebe veze PTVSJ", broj javne nabavke 15-404-271/23 jedini ponuđač bila je firma "LANACO" d.o.o. Banja Luka. Kako je u Odluci navedeno, LANACO je ponudio najnižu cijenu u iznosu od 585.000KM sa PDP-ov.Kako je moguće da je na poziv odgovorila samo jedna firma i to gore pomenuta?


Kako nezvanično saznajemo, prema scenariju PDP-ovog Drinića i prije raspisivanja nabavke posao je zaključen, a ostalo je sve bilo papirologija.


Za sada je jedno nepoznato, a to je koliko se ovaj put PDP-ov poslanik Drinić "ugradio" na račun građana Banjaluke.


Dok učenici Tehničke škole ne mogu pohađati nastavu, zbog loših uslova, gdje zbog dotrajalog krova prokišnjavaju kabineti, a koji su trenutno zatvoreni, dok se putevi i cjelokupna infrastruktura u prigradskim naseljima raspada Nebojša Drinić nastavlja sa decenijom ugradnje arčeći narodne pare.


Kockanje je očigledno đavolja rabota od koje ni danas PDP-ov poslanik nije pobjegao pa dugove namiruje gurajući ruke u džepove građana.

bottom of page