top of page

ANKETA: Treba li Branislav Borenović da se povuče iz politike - većina rekla DA!

Jedan portal sproveo je onlajn anketu s pitanjem treba li Branislav Borenović da se povuče iz politike. Uzorak je za kratko vrijeme obuhvatio preko 2 hiljade ljudi, a većina je stava da Borenoviću više nije mjesto u političkoj sferi.Komentari građana na objavljenu anketu su osuđujući na račun Borenovića.


,,Kako li se samo osjećaju oni koji su glasali za njega i sinoć šetali Banjom Lukom? Kad je napravio budalama svoje najvjernije pristalice može se samo zamisliti šta bi radio da se kojim slučajem dočepa vlasti. Najveći lažov ikada. Da ima karaktera povukao bi se iz politike. Ali nema, pa će sad, da bi se izvukao, pričati o krađi, manipulacijama...'', jedan je od komentara koji je dobio ogromnu podršku.


Ostali komentari su sličnog karaktera. Građani su prepoznali scenario po kojem je PDP igrao i na Opštim izborima 2018. godine. Smatraju da osim Borenovića treba da se povuku i Igor Crnadak i Jelena Trivić.


Borenović je nazvan manipulatorom, prevarantom, političkim nedonoščetom, čak su mu poručili da ,,nije ni za nomađenje da ga Vlašićki ovčari uzmu za čobana''.bottom of page