ANALIZA SNIMKA FUNKCIONERA PDP-a: “ Ko s djecom spava, upišan se budi!“


Snimak rasprave „prve lige“ PDP-a, Jelene Trivić, Draška Stanivukovića i Ivana Begića, bez obzira, kako je montiran te kako je dospio u javnost, pokazuje samo jedno: Ako ovi akteri pretenduju da budu neko i nešto u ovom društvu, neka nam je Bog u pomoći, svima zajedno!Ponašanje Jelene Trivić, koju je PDP samokanidaovao za funkciju predsjednika Republike Srpske, je u najmanju ruku, skandalozno.


Bez obzira bila napadnuta ili kako se čuje tri puta nazvana k…., ipak ne zaslužuje onakve gnusne prijetenje tipa „bio bi ukopan“ ili “ moj muž je 1.95 i sl.“


Stranački sastanak i akteri nam otkrivaju i niz zanimljivih činjenica na koje je malo ko obratio pažnju: Jelena Trivić ponašanje Ivana Begića opusuje kao skandalozno a on se pravada kako je sve radio po naređenju Draška Stanivukovića.


Naveden je primjer „napada“ na Krivi sat u centru Banjaluke.Prvorazredni je skandal da je nekom, ko je tada ozbiljno računao i borio se za funkciju gradonačlenika, uopšte palo na pamet da na taj način političke borbe.


Sjećate se , Ivan Begić je, sada je jasno, po nalogu Draška Stanivukovića „napao“ Krivi sat simbol Banjaluke i sjećanje na razorni zemljotres 1969. godine.


Begić je na „Krivi sat“ postavio znak zabrane prolaska za pješake, uz poruku „Krivi sat je dokaz da je kod nas sve krivo!“, a potom je snimak objavio na društvenim mrežama.


Poslije ovih skandaloznih snimaka stranačke rasprave na kojim se časte sa pogrdnim riječima tipa k…., bio bi ukopan i sl jasno je da su samo njih troje krivi.


Još gore sadašnji gradonačelnik Draško Stanivuković se nemušto, kao dijete, pravada Jeleni Trivić da nije on naredio napad na Krivi sat a Begić opet kao uvrijeđeni dječaki kaže: “ ja sam želio na Bosku, a ti si mi rekao na Krivi sat“.


Audio zapis


Samo jedan snimak, a ko zna koliko ih ima, razgolitio je svu jadnu politiku navodno ozbiljnih ljudi koji pretenduju na ozbiljne funckcije.


Podjećamo: Draško Stanivuković je gradonačelnik Banjaluke, Jelena Trivić, narodni poslanik, profesor i kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske, Ivan Begić je bio odbornik ove partije u najvećem gradu Srpske.


Ne pomažu pravdanja iz PDP-a ko je snimak i zašto montirao, ko ga je pustio i zašto. Neće proći to skretanje pažnje, jer je suština jedna: Ako je ovo politika i ako su ovo kanidatai za najviše funkcije…


Da nije žalosno bilo bi smiješno.


Branislavu Borenoviću i Mladenu Ivaniću ne preostaje ništa drugo nego da se sjete one narodne sa početka priče: “ Ko sa djecom spava, upišan se budi“.


Faktor magazin