top of page

Amidžić: Završeni projekti prethodne adminstracije govore da Banjaluka danas stoji (VIDEO)

"Mi uradimo 15 kružnih raskrsnica, vi uradite jednu, mi uradimo tri mosta, vi ne uradite nijedan, mi uradimo dvije sportske dvorane, vi ne uradite nijednu", jasna je poruka Srđana Amidžića trenutnoj gradskoj administraciji na čelu s Draškom Stanivukovićem.



Kada se uradi nešto dobro gradonačelnik to uzima za sebe, a kada ne ispuni neko obećanje nađe krivca, rekao je odbornik u Skupštini Grada Banjaluka Srđan Amidžić, a osvrćujući se na rad aktuelne gradske administracije i Draška Stanivukovića.


“On razmišlja o glasovima, a ne o tome kako će uraditi neki posao”, dodao je Amidžić.



Kaže da je legitimno što su građani na prethodnim izborima željeli da vide nešto novo, ali to novo ne podrazumijeva ništa bolje u gradu te istakao da je situacija danas u Banjaluci kritična.


Amidžić ističe da brojni projekti u Banjaluci čekaju realizaciju. Put u Priječanima još uvijek nije završen, a davno su probijeni rokovi i za završetak puta u Debeljacima, iako je Skupština predvođena skupštinskom većinom davno odobrila sredstva.


“Mi smo u mandatu, kada su npr. Priječani, završili 1400m puta, a danas je urađeno samo 200 m. To su brojevi. Samo, nažalost, politika je više stvar emocije nego racije”, rekao je Amidžić.


On ističe da je bivša administracija uradila 15 kružnih raskrsnica, završila jedan most, od početka do kraja završila dva mosta i započela četvrti. Takođe, završila je vrtiće za 700 mališana, kao i dvije sportske dvorane.


Dodao je da vjeruje u opoziv gradonačelnika jer mnogobrojni problemi u Banjaluci svjedoče da se ne radi dovoljno.


"Grad je živ organizam i ne možete sve da stignete. Ali hoću da ponovim - mi uradimo 15 kružnih raskrsnica, vi uradite jednu, mi uradimo tri mosta, vi ne uradite nijedan, mi uradimo dvije sportske dvorane, vi ne uradite nijednu. Prilikom čega je 330 i nešto, više i ne znam koliko miliona, konvertibilnih maraka budžeta je utrošeno. Gdje su ti novci?", upitao je odbornik SNSD-a.

bottom of page