top of page

Amidžić: “TV duel sa Stanivukovićem može i sutra, nisam zadovoljan radom gradske administracije”

Nemam ja problem sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, ali imam problem i nisam saglasan sa onim što radi nova gradska administracija, rekao je Srđan Amidžić, odbornik SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka u emisiji ATV-a Tet-teT.„Razlike između ove gradske administracije i onoga što je bilo nekada ili ono što sam ja naučio da radim bila je priča oko suštine, a ovdje je priča svedena samo oko forme.

"Nemam ja problem sa Draškom Stanivukovićem, suviše cijenim svoje vrijeme da bih razmišljao o bilo kome pa i o njemu, ali imam problem i nisam saglasan sa onim što radi nova gradska administracija“, izjavio je Amidžić.


SNSD i vladajuća većina nikada nije smetala Stanivukoviću da radi, tvrdi Amidžić, podsjećajući da je odobren rebalans i budžet grada koji iznosi čak 400 miliona KM, što je za skoro 300 miliona više nego u vrijeme kada je Amidžić bio zamjenik gradonačelnika.


„Ono što meni predstavlja problem jeste da se stvari u gradu ne rješavaju“, jasan je Amidžić.


On ističe da je gradska administracija malo sazrela i ističe da je u pitanju je mlada ekipa. Dodaje da je razgovor bitan.


„Drago mi je da sad postoji situacija u kojoj gradska administracija čuje kada mi nešto kažemo da treba da ide i razumiju da se takve stvari moraju realizovati. Što se tiče TV duela sa gradonačelnikom, TV duel može sutra, ali ako ćemo pričati o broju izgrađenih kružnih raskrsnica, škola, dvorana, dječijih igrališta, kilometara izgrađene komunalne infrastrukture. Bilo koji TV duel u kojem ja trebam da se svađam i da se to svede na neko puko prepucavanje, to se meni zgadilo, a kamoli građanima. Kakvu poruku mi šaljemo ljudima u Banjaluci? Mislim da je njima toga preko glave“, istakao je Amidžić.

bottom of page