top of page

Amidžić Stanivukoviću: ,,Kod kuće imam dvoje djece, pa sam navikao na dječije nestašluke''

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, najavio je još jedan performans u gradu. Nakon što su se juče članovi Gradskog odbora SNSD-a provozali sa Banjalučanima, uz poruku da im je žao što ovdašnji građani plaćaju najskuplji javni prevoz u regionu, Stanivuković je za sutra najavio ,,svoj” autobus koji će, kako je rekao, parkirati ispred banjalučkog SNSD-a, a zatim ga povesti na Tunjice.

,,Sutra ću ja uzeti autobus na kojem će pisati „Кo to tamo krade“. Parkiraćemo ga ispred SNSD'', izjavio je Stanivuković.


Odbornik SNSD-a u Skupštini grada Srđan Amidžić i član Predsjedništva GrO SNSD-a Banjaluka, na to je vrlo kratko odgovorio.


,,Kod kuće imam dvoje djece, pa sam navikao na dječije nestašluke”, rekao je Amidžić.


,,Bolje mu je da sjedne sa prevoznicima i vidi kako ćemo doći do jeftinije karte u gradskom prevozu, s obzirom na to da je gorivo pojeftinilo i da bismo, već u avgustu, mogli imati niže cijene karata'', kaže šef odborničkog Kluba SNSD-a u banjalučkoj Skupštini, Dragoslav Topić.


,,To je samo jedan u nizu njegovih performansa i priča koju priča godinama. Najprije treba da provjeri da li autobusi uopšte mogu da saobraćaju u ulici Jovana Dučića. Mimo toga, još juče je trebalo da sjedne sa prevoznicima i pokuša da nađe način i rješenje za problem javnog prevoza u gradu. Tako bi mnogo više pomogao građanima, nego kojekakvim performansima”, rekao je Topić.

bottom of page