top of page

Amidžić: Poruka Smilje Babić Moravac samo je potvrdila ono što znamo mi i javnost

Poruka Smilje Babić Moravac samo je potvrdila ono što znamo mi i javnost, kaže Srđan Amidžić, odbornik SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka."U CIK-u sjede istaknuti kadrovi opozicije Jovan kalaba i Vanja Bjelica Prutina. I upravo zbog te činjenice i njihovog nezakonitog rada ulazimo u najveću krizu koja se ikad desila na ovim prostorima. Sramno je što pojedinci misle da mogu da mijenjaju volju naroda, a narod je jasno rekao da je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik. Nadam se da će se nakon ove poruke i potvrde svega o čemu javnost bruji, akteri barem posramiti i priznati da su pogriješili u nastojanju da zarad kojekakvih interesa prekrajaju volju naroda", rekao je Amidžić.


Predsjednica Statutarne komisije Partije demokratskog progresa, član Glavnog odbora PDP-a i aktuelni odbornik u Skupštini grada Banjaluka Smiljana Moravac Babić u viber grupi Gro PDP BL napisala je da sve prati i da zahvaljuje partijskom kolegi Јovanu Kalabi koji je član CIK-a i predsjedniku stranke Branislavu Borenoviću što su izvršili pritisak na CIK i donijeli ovakvu odluku".


Naime, ona je u viber grupi „Gradski odbor PDP-a Banjaluka“ napisala sljedeće:


"Pratim sve. Hvala našem partijskom kolegi Jovi Kalabi i predsjedniku Borenoviću što su izvršili pritisak na CIK i donijeli ovakvu odluku. Ovo nije samo pobjeda naroda, ovo je i stranačka pobjeda. Čestitam svima i treba nam istrajnosti do konačnog poništenja izbora“, napisala je Moravac-Babić.

bottom of page