top of page

Amidžić poručio Stanivukoviću: Obaveze koje ste preuzeli niste u stanju da ispoštujete

Odbornik SNSD-a u Skupštini Grada Banjaluka Srđan Amidžić na današnjoj sjednici rekao je da izgradnja pješačke platforme u Srpskoj ulici, kod zgrade Gradske uprave nije koštala 60.000 KM kako to Stanivuković tvrdi, već 200.000 KM.“Sa 200.000 KM možete da riješite sve rupe u gradu”, rekao je Amidžić i upitao šta je sa sanacijom pasarele na Starčevici koja se raspada zbog nebrige nadležnih.


“Kablovi su visili, zamolio sam da se makar kablovi sklone. Rečeno mi je da je prošla javna nabavka, da je izvođač izabran te da se samo čeka ljepše vrijeme da se krene sa sanacijom. Ljepše vrijeme je došlo, ali ne vidim da je krenula sanacija. Strašno. Vidim da se ništa ne radi”, poručio je Amidžić te dodao kako građani čekaju dvije godine da se pasarela na Starčevici sanira.


Dodao je da Stanivuković sada očekuje i zahtijeva razumijevanje od strane odbornika, a koje sam nije imao kada je on bio opozicioni odbornik.

“Da se vratimo u period predizborne kampanje kada ste pravili proteste i govorili da je aktuelna administracija nesposobna. Ljudima ste obećali ono što danas ne možete ispuniti. Obaveze koje ste preuzeli ne možete da ispoštujete, apsolutno sam toga svjestan, ali onda izađete i tako kažete”, rekao je Amidžić.
Comments


bottom of page