top of page

Amidžić: Nisu riješeni imovinsko – pravni odnosi za most u Česmi


„Slušao sam kada je rečeno u gradskoj upravi da su imovinsko – pravni odnosi za izgradnju mosta u Česmi riješeni. Nisu riješeni imovinsko – pravni odnosi“, izjavio je odbornik SNSD-a u Skupštini Grada Banja Luka Srđan Amidžić.On je dodao da je razlika između mosta u Česmi i mosta u Docu u tome što u ovom slučaju javnu nabavku raspisuju Putevi Republike Srpske, a kada se radi o mostu u Docu to raspisuje EBRD (Evropska banka za obnovu i razvoj).


„Procedure i pravila po kojima oni raspisuju i biraju izvođača su apsolutno različiti“ dodao je Amidžić.


„Sada je vrijeme pred nama kada možemo vidjeti šta će se dogoditi jer je gradska skupština na prijedlog gradske administracije dobrila projekte i da se od 15. marta trebaju početi raditi asfaltne baze i sada je sva dinamika na Gradskoj upravi“ rekao je Amidžić.Amidžić se osvrnuo i na prozivke gradonačelnika Stanivukovića te je rekao nije glasao protiv projekata vezanih za banjalučko naselje Dragočaj jer nije ni pisustvovao sjednici na kojoj se o tome razgovaralo.


„Razlog našeg nedolaska na Skupštinu je taj što aktuelna gradska administracija nije isplatila naknade za porodilje i zdravtsvene radnike“, naveo je Amidžić.


bottom of page