top of page

Američki stručnjak u posjeti UKC-u Srpske, uradiće tri operacije

Igor Milošević, eminentni američki stručnjak, specijalista opšte i robotske hirurgije iz bolnice St. Elizabeth Health Center iz Ohaja, ponovo je u posjeti UKC Republike Srpske.U sklopu ove posjete UKC-u, dr Igor Milošević zajedno sa hirurškim timom iz Klinike za opštu i abdominalnu hirurgiju na čelu sa dr Goranom Janjićem danas će izvesti tri laparoskopske operacije, kažu u UKC-u.


Riječ je o jednoj operaciji recidivantne hijatalne hernije (želučane kile) koja se prvi put radi u ovoj zdravstvenoj ustanovi, a prilikom koje će se koristiti specijalne biološke mrežice i dvije laparoskopske operacije karcinoma debelog crijeva.


„Posjeta dr Igora Miloševića još jedan je od pokazatelja da su kontinuirana edukacija naših medicinskih profesionalaca i sticanje novih znanja i vještina prioritet Poslovodstva UKC Republike Srpske na čelu sa prof. dr Vladom Đajićem, sve u cilju pružanja što kvalitetnijih usluga našim pacijentima“, kažu u UKC-u Republike Srpske.


Prilikom ove posjete dr Miloševića, održan je radni sastanak sa generalnim direktorom Vladom Đajićem tokom kojeg su se usaglasili planovi o odlasku naših ljekara na edukaciju u Sjedinjene Američke Države.

bottom of page