top of page

Aleksandra Prijović od koncerata zaradila pet miliona KM

Aleksandra Prijović sa pet koncerata u šest dana je rekorderka u popunjavanju zagrebačke Arene. U tom periodu kroz Arenu je prošlo oko 90.000 ljudi.Ipak, kako tvrdi jedan korisnik "Iksa" (nekadašnji Tviter), Priju je slušao svaki osmi stanovnik Zagreba, što je do sad takođe nezabilježeno.


Podsjetimo, zbog Prijovićke su u Zagrebu bili popunjeni hoteli i apartmani, a zbog euforije koja je vladala, bile su zakrčene i ulice, te su se rodile i nove poslovne ideje. Tako su autoprevoznici iz Slavonije obožavaocima dali odličnu ponudu: pokupe ih na kućnoj adresi, dovezu do Arene, a onda vrate kući i to za 50 evra.


- I prije nego što sam objavio prevoz, dobio sam puno upita. Baš su me "išamarali" porukama - priča slavonski vlasnik firme za prevoz putnika.


Za šest mjeseci smršala 17 kilograma: Ovo je dijeta Lepe Brene od prvog do petog dana u sedmici


Za šest mjeseci smršala 17 kilograma: Ovo je dijeta Lepe Brene od prvog do petog dana u sedmici


Cijene za grupe bile su nešto niže, ali kretale su se oko 50 evra. Za 16 putnika po koncertu zaradio je 800 evra. Za pet dana njihova je zarada bila je oko 4.000 evra, a kad se oduzme trošak goriva, dolazi se do iznosa od 3.500 evra. Bila je pretežno ženska klijentela.


Njihova firma nije bila jedina koja je odlučila da vozi na Prijovićku, interes je bio toliki da se razvila konkurencija. Turistička agencija iz Međimurja u svom prevozu je nudila piće dobrodošlice i kuvano vino, te parti atmosferu.


Iz Turističke zajednice grada Zagreba kažu da je tokom perioda od 1.12.- 5.12. broj dolazaka u odnosu na prethodnu godinu bio veći za 22 posto, a broj noćenja veći za 14 posto.


Prija je sa porodicom, prijateljima i bendom odsjela u luksuznom hotelu na nedjelju dana. Noć u njihovom deluks apartmanu iznosi oko 400 evra. Kad se sve sabere i oduzme, pevačica je čisto zaradila oko 2,5 miliona evra.

bottom of page