top of page

Aleksandar Petković pozvan da vrati mandat SDS-u


Pošto je odbornik Aleksandar Petković prethodnih godina bio poznat kao kritičar onih koji su izdali stranku i sa sobom odnosili stranačke mandate, očekujemo da pokaže da on nije jedan od tih „papaka“, kako je i sam nazivao te ljude, i da stranci vrati mandat.Ovo su poručili iz Komisije za provođenje unutarstranačkih izbora Gradske organizacije SDS Banjaluka, napominjući da je Petković svoju karijeru u stranici proteklih godina upravo gradio na tvrdnji da je on taj koji nije, niti će, izdati istovremeno upućujući salve uvreda na računu odbornika koji su, kako je i sam govorio, prodali stranku.


To, kako kažu u banjalučkom SDS, Petkovićevu izdaju čini još većom, jer se pokazalo da je svjesno i proračunato zloupotrebljavao atmosferu ogorčenosti prema izdajnicima stranke, da bi i sam na kraju postao kao oni.


“Petkoviću sada je prilika da pokažeš da si drugačiji, dosljedan i častan. Ne dozvoli da budeš samo još jedna recka u plejadi papaka koji su postali oličenja nemorala našeg društva”, navodi se u saopštenju Komisije za provođenje unutarstranačkih izbora GO SDS Banjaluka.


Oni su pozvali odbornika Petkovića da vrati mandat stranci.

bottom of page