top of page

Akcija “S ljubavlju hrabrim srcima”: Ceca, Lukas i Ilić pjevaju u Banjaluci

U sklopu donatorske večeri “S ljubavlju hrabrim srcima” u četvrtak, 28. decembra na Trgu Republike u Banjaluci odnosno na platou ispred RTRS-a, biće istovremeno održan i humanitarni koncert na kojem će nastupiti regionalne zvijezde Svetlana Ražnatović, Miroslav Ilić, Aca Lukas, Leksington bend, Jovan Perišić i mnogi drugi, potvrđeno je “Glasu Srpske” iz Kabineta predsjednika Republike Srpske.Donatorsko veče “S ljubavlju hrabrim srcima”, četrnaesto po redu, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, počeće  u 19.30 časova u Administrativnom centru Vlade RS.

 

Sav prihod ovogodišnje akcije biće namijenjen za uspostavljanje registra dobrovoljnih davalaca matičnih ćelija i osnivanje Laboratorije za HLA tipizaciju tkiva pri Zavodu za transfuzijsku medicinu RS.

 

Objavljen spot za akciju

 

U okviru akcije, do 31. decembra 2023. godine, biće aktivan i “m:tel” humanitarni broj 1411.


– Pozivamo građane da svojim prisustvom na koncertu i pozivom na humanitarni broj 1411 daju doprinos i pokažu, kao i svih ranijih godina, da je Srpska društvo humanih ljudi, spremno da pruži pomoć i podršku onima kojima je potrebna – poručili su iz Kabineta predsjednika.

 

bottom of page