top of page

Agonija s trotinetima ne prestaje, a stižu i bicikla dok se Milada Šukalo nezakonito bogati

Gradonačelnik Draško Stanivuković u saobraćajnoj katastrofi pored izmjene režima saobraćaja u centru grada i nezakonite izgradnje kružne saobraćajnice najavio je i to kako će i pored trotineta koji dodatno težavaju i onako opterećen saobraćaj Banjaluka dobiti i električne bicikle.Kako nezvanično saznajemo glavni koordinator u nabavci jeste Milada Šukalo, a koja ima nekoliko funkcija u Gradskoj upravi. Od savjetnice, šefa Odjeska za međunarodnu saradnju...itd.


Navodno, nije raspisan javni poziv niti koncesija za korištenje trotineta i električnih bicikala u Banjaluci.


Agonija sa trotinetima očigledno nikada neće završiti. I u onako opterećenom saobraćaju u gradu dodatna vozila će napraviti još veći haos, ali to očigledno ne brine Šukalovu kao ni njenog šefa koji će profitirati na nabavci istih.


Podsjećanja radi, električni tortineti zauzimaju nekoliko parking mjesta u gradu i to još uvijek nije poznato na osnovu kog propisa su obilježena parking mjesta za električne trotinete i da li "BinBin" firma plaća Gradu zakup za njih i u kojoj visini.


jedino poznato je da profit od pomenutih ostvaruje Stanivukovićeva desna ruka, a čijom inicijativom su pomenuti i nabavljeni i to ni manje ni više nego od firme iz Sarajeva.

Commentaires


bottom of page