top of page

6 GODINA je redovno radila GEL LAK, a onda ga je skinula i ŠOKIRALA SE: Nokti jezivo izgledaju

Sve žene žele uredne, negovane i lepe nokte, a ponekad je u kućnoj radinosti teško postići da baš uvek izgledaju tako. Zato mnoge žene redovno posećuju salone za manikir i odlučuju se da stave gel.Britanska blogerka Amelija Perin odlučila je da pokaže kako izgledaju nokti nakon višegodišnjeg stavljanja gel laka. Naime, Amelija je jedna od onih influenserki koje uvijek imaju besprekoran manikir i sama priznaje kako unazad 6 godina redovno stavlja vještačke nokte i gel.


Iako jedva može da zamisli život bez toga, odlučila je da napravi pauzu i provjeriti u kakvom su stanju njeni prirodni nokti. Rezultat ovog malog 'eksperimenta' objavila je javno i time šokirala mnoge ljubiteljke gel-laka. Naime, njeni nokti nakon više od 6 godina izgledaju prilično uništeno.


Ne samo da je pokazala u kakvom su stanju njeni prirodni nokti, Amelija je priznala da osim što izgledaju neprivlačno, uzrokuju i bol. Na svom je Tviteru je napisala:


"Skoro sam zaplakala pod tušem kad je topla voda došla na moje nokte i sigurna sam da još uvek imam puno šampona u kosi."


Sve u svemu, ako duže vrijeme noste gel na noktima - i to bez prestanka, vaši nokti vremenom će postati tanji i nokatna ploča biće veoma oštećena.


Osim toga, Amelija je priznala kako je sama skinula svoje veštačke nokte, umesto da se prepustila u ruke stručnjaka, što je samo uzrokovalo dodatnu štetu.

bottom of page