top of page

Šarović i Trivićeva imaju samo podršku stranaca: "Vazali strancima koji srpskom narodu žele najgore"

Jeleni Trivić i Mirku Šaroviću pred izbore stiže snažna podrška stranaca. To nimalo ne čudi, jer su upravo oni priznali Kristijana Šmita za visokog predstavnika onog dana kada su ga ugostili u prostorije svoje stranke.



Nedavno su se sastali i sa direktorom njemačke nevladine organizacije Konrad Adenauer, Svenom Petkom koji otvoreno podržava i bodri njihovu kandidaturu.




Petke je poznat i po svojim antisrpskim izjavama u kojima odvaja Kosovo od Srbije. Predstavnici opozicije ovih dana lažno srbuju dok iza zatvorenih vrata sa strancima kroje plan za predstojeće izbore.



O politici Jelene Trivić kratko je prokomentarisao poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđan Mazalica.


"Za kratko vrijeme svoje političke karijere uspjela je mnogo. Ali samo obećati. Još više je uspjela postati najveća politička podvala Srbima i Republici Srpskoj. Mnoge u koje se zaklinjala sada više ne spominje. Napuštala je stranke u kojima nije dobila ono što je zacrtala. Pravila je prijateljstva samo onda kad su joj trebala. Postoji samo jedna konstanta njenog političkog djelovanja - izdaja", naglasio je Mazalica.

bottom of page