Đajić: Trivićeva je kabinetska profesorka koja ne razumije potrebe stanovnika

Jelena Trivić je kabinetska profesorka, koja u svom životu nije ništa uradila i ne razumije realan sektor i potrebe stanovnika i kako te stvari funkcionišu, rekao je Vlado Đajić predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka, a povodom izjave Jelene Trivić, kandidata za predsjednika Republike Srpske da je prioritet vraćanje budžetskih dugova, preko leđa penzionera i građana."Svjedoci smo da Jelena Trivić već mjesec dana šuti da ljudi ne bi vidjeli koliko ne zna, poručio je je Đajić, pa je dodao da Trivićeva u svom životu nije ništa uradila i ne razumije potrebe stanovnika.


"Izjavila je da bi trebalo preko leđa i džepova penzionera da vraća dugove, a da penzioneri trpe. Da preko leđa penzionera koji su stvorili ovaj sistem, da ih i dalje izrabljuje. To je katastrofalan pristup", izjavio je Đajić.


Đajić je rekao da ne zna ni otkud joj hrabrost da se kandiduje za predsjednika Republike Srpske, kada ne zna osnovne stvari, a kamoli da vodi državu.


Dodao je da je jutros imao razgovor sa penzionerima i zdravstvenim radnicima koji su ogorčeni na izjavu Trivićeve.


"Narod je shvatio da se radi o jednoj osobi koja ne razumije realan sektor i da je to samo jedna kabinetska profesorka koja bi trebala da se bavi realnošću i praksom, pa da se onda prijavljuje na značajne funkcije“, poručio je Đajić.