top of page

Članovi PDP-a vape za Ivanićem: ,,Poslije izbora se raspadamo''

Sukobi unutar PDP-a bili su toliko izraženi da su članovi ove partije u više navrata žalili za Mladenom Ivanićem. Osudili su koga je sve primio u partiju i doveo na čelo iste.



Kako se bliže izbori, Stanivuković, Borenović i Trivićeva nastoje da održe unutarstranačku koheziju, ali im to slabo ide od ruke.


Kiselim osmjesima i isforsiranim druženjima pokušavaju da prikriju međusobnu netrpeljivost i nezadovoljstvo članova .


Članovi PDP-a ogorčeni su unazad godinu dana. Ogorčenje se veže za način rada predsjednika ove stranke, Branislava Borenovića, ali i odnosa Trivićeve i Stanivukovića.


,,Bio sam ponosan na PDP dok je Ivanić bio na čelu, sad me sramota. Kad spomenem da sam član ove partije, svi nas vezuju za Trivićevu, Borenovića, Stanivukovića i Begića. Iako je napustio PDP, bio je predsjednik mladih, a on snima porno filmove. Imam dva maloljetna sina i sramota me da predstavnici moje partije učestvuju u nemoralnim radnjama'', navodi jedan od članova PDP-a.


,,PDP je najavljivao promjene, a Borenović je stalno gurao Stanivukovića. Stanivuković nije promjena, to svi znamo. Nemamo više na koga biti ponosni. Stalna prepucavanja Draška i Jelene podijelili su članstvo. Poslije izbora ćemo se raspasti'', dodaje razočarani član ove stranke.


Da li će loš izborni rezultat zaista dovesti do raspada PDP-a, ostaje nam da vidimo.

bottom of page